ALLT UTOM EN VANLIG KONFERENS

Välkommen till vår unika plats för konferenser och kick-offs. Vi är stolta över att erbjuda en personlig upplevelse, där varje detalj är skräddarsydd för att passa dina behov och önskemål.

Hos oss finner ni en perfekt mix av arbete och natur, där en mobil whiteboard, storbildskärm, projektor och ett fullt utrustat konferensrum väntar på er. Dessutom finns möjligheten att ha konferensen i vårt mysiga, uppvärmda orangeri, där ni kan dra nytta av det naturliga ljuset och den fridfulla omgivningen. Här kan ni enkelt balansera era möten med avkopplande stunder i den vackra trädgården.

Vi tror på kraften av småskaliga evenemang, där varje deltagare får utrymme att blomstra och växa. Hos oss handlar det inte bara om att mötas, utan också om att skapa minnen som varar. Vår atmosfär är annorlunda, inspirerande och utvecklande – en plats där idéer frodas och kreativitet flödar fritt.

När dagen går över i kvällen välkomnar vi dig att stanna kvar och njuta av en övernattning i våra bekväma och uppvilande rum. Här kan du koppla av och reflektera över dagens upplevelser, eller kanske låta nya insikter sjunka in under stjärnornas sken.

Oavsett om du letar efter en plats för en intim konferens eller en energifylld kick-off så är vi här för dig. Varje konferens skräddarsys efter era specifika behov och önskemål. Välkommen till en plats där varje ögonblick är meningsfullt och varje möte är minnesvärt.

Kontakta oss idag för att planera din nästa händelse hos oss!

Dagskonferens, 8 tim

Tillbringa en produktiv arbetsdag hos oss i vår charmiga bistrodel. Upplev ett inspirerande möte i en kreativ miljö, där du kan njuta av en fantastisk utsikt över vår natursköna oas. Vår möteslokal är belägen på vår vackert renoverade gård och erbjuder en perfekt plats för dina mötesbehov.

Vi inkluderar:

 • Välkomnande förmiddagsfika
 • Njutbar lunch
 • Uppfriskande eftermiddagsfika

Vill du förlänga din vistelse hos oss? Vårt middagsalternativ och en spännande aktivitet kan enkelt bokas till för att fortsätta dagen på ett minnesvärt sätt.

Priset för denna unika upplevelse börjar från 949 SEK exklusive moms per person.

Stanna Natten, 24 tim

Efter en produktiv workshopdag avslutar vi med vår Gårdsmiddag – en härlig måltid av lokala säsongsvaror, omsorgsfullt utvalda med hänsyn till djur, jord och miljö.

Övernatta i ett av våra 6 unika hotellrum och njut av vår gårdsfrukost dagen därpå. Er mötesplats på vår anrika gård är utrustad med modern konferensutrustning, och vi erbjuder:

 • Förmiddagsfika
 • Välsmakande lunch
 • Uppiggande eftermiddagsfika
 • En minnesvärd Gårdsmiddag
 • Bekväma rum + Gårdsfrukost

Vill ni fortsätta upplevelsen? En aktivitet kan enkelt bokas till för att ytterligare förhöja er vistelse.

Detta exklusiva paket startar från 2295 SEK exklusive moms per person för del i dubbelrum.

All-in, 36 tim

Håll igång med två mötesdagar för god planering, workshopande och teambuilding! Vår inspirerande möteslokal är er för två fullspäckade dagar, där hela gården blir er spelplan.

Vi serverar fikapauser, luncher, en utsökt Gårdsmiddag och en välsmakande gårdsfrukost efter en bekväm natt i ett av våra sex unika rum. Er avresa sker först after den andra dagens eftermiddagsfika – dubbla njutningar som vi verkligen uppskattar!

Ert paket inkluderar:

 • Möteslokal i vår nyrenoverade lada under två dagar
 • Förmiddagsfika x 2
 • Lunch x 2
 • Eftermiddagsfika x 2
 • En minnesvärd Gårdsmiddag
 • Bekväma rum + gårdsfrukost

Ni har möjlighet att komplettera med en valfri aktivitet.

Pris från 2770 SEK exklusive moms per person i delat dubbelrum.

Låter detta intressant?

Maila oss på info@folkofa.se för att göra en bokning eller för att veta mer om hur en konferens eller företagsevent på Folk och Fä kan gå till!